Welkom op onze website!

Psylodie is een groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie in Wetteren. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen als koppels kunnen terecht in onze praktijk bij een psycholoog-psychotherapeut.

Via het menu kan je informatie terugvinden over de werking van onze praktijk in het algemeen, en over de werking van de psycholoog-psychotherapeut bij elke doelgroep. Je komt er meer te weten over welke doelgroepen en problematieken aan bod kunnen komen, hoe we te werk gaan, hoe ons team er uit ziet, welke tarieven we hanteren en op welke manier je in aanmerking kan komen voor terugbetaling. Verder kan je ook een afspraak maken, via het formulier dat je op deze website terugvindt of telefonisch, en vind je onze contactgegevens terug.

Indien je nog meer vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

 

Psylodie...

Psylodie klinkt een beetje als melodie, en laat dat concept nu net heel goed passen bij onze visie...
Bij Psylodie vinden we het belangrijk om op zoek te gaan naar jouw unieke melodie: hoe klinkt jouw leven? Welke noten zitten er allemaal in? Van welke stukken van je eigen levensmelodie hou je en welke stukken vind je wat vals klinken? We zijn benieuwd naar jouw unieke melodie en zijn nieuwgierig om hem te horen. We zullen dan ook goed luisteren naar jou en je melodie, zodat we hem eerst goed kunnen leren kennen, alvorens we verder op zoek gaan... Op zoek, want misschien zijn er ook wel andere melodieën die bij jou zouden passen? Misschien kunnen we jouw unieke melodie hier en daar wat aanpassen, zodat die beter aanvoelt en zodat je je melodie ook aan anderen trots kan laten horen? Misschien zorgt het samenspel van jouw en onze melodie wel voor iets helemaal nieuws? Goed luisteren, en samen op zoek gaan naar wat anders of beter kan klinken, daar willen wij voor gaan!

Module kj nieuw

Module psychotherapie volwassenen

Module relatietherapie

Module gezinstherapie