Praktisch

Heb je interesse om een lezing of workshop te organiseren en ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende stappen die we volgen.

Aanvraag

De aanvraag voor een lezing of workshop kan telefonisch of via mail. Meer informatie hierover vind je op de pagina 'Lezing aanvragen'. We vragen om in je aanvraag te vermelden wie de doelgroep is, hoeveel aanwezigen er ongeveer verwacht worden, hoelang de lezing of workshop kan duren en op welk moment van de dag de lezing of workshop zou doorgaan. Daarnaast vragen we kort te omschrijven hoe je de lezing of workshop zelf ziet (manier van aanpak, thema's die aan bod mogen komen, doel van de lezing of workshop,...).

Overleg in team

Je aanvraag wordt in het team bekeken. Op basis van de informatie uit de aanvraag maken wij een voorstel op met een algemeen opzet van de lezing of workshop en een prijsofferte, dat wij aan jou bezorgen.

Uitwerking

Indien je akkoord gaat met ons voorstel, werken wij de lezing of workshops op maat uit. Afhankelijk van je wensen doen wij dit zelfstandig of kan je betrokken worden bij de uitwerking.

Module wat volwassenen

Module voor wie

module team

Module aanvraag lezing