Team

Nicky Vandaele

Ik ben Nicky, klinisch orthopedagoog en experiëntieel-ontwikkelingsgericht psychotherapeut. Ik startte mijn loopbaan in de Bijzondere Jeugdzorg, waar ik als leefgroepsbegeleidster aan de slag ging met jongeren uit problematische opvoedingssituaties. Doorheen dit werk groeide geleidelijk aan mijn ‘goesting’ om mij meer te gaan verdiepen in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ik ging aan de slag in groepspraktijk Bunderbos (Kruishoutem) als psychotherapeut en startte een verdiepende therapie-opleiding aan Universiteit Antwerpen.

 

Annelien Mees

Ik ben Annelien, klinisch psycholoog en experiëntieel-ontwikkelingsgericht psychotherapeut. Ik werkte na mijn studies als zorgcoördinator in een basisschool, waar ik me focuste op sociaal-emotionele problemen. Ook bij mij begon het te kriebelen om op een therapeutische manier aan de slag te gaan met kinderen en jongeren. Ik startte in een groepspraktijk voor psychotherapie en begon een verdiepende therapie-opleiding aan Universiteit Antwerpen. Daarnaast deed ik ervaring op als kinder-psycholoog op een dienst pediatrie, als psycholoog in het buitengewoon onderwijs en als docent toegepaste psychologie. In 2017 startte ik mijn eigen groepspraktijk, Psylodie.

 

Samen

Nicky en Annelien ontmoetten elkaar in de therapie-opleiding. Na vier jaar samen studeren, besloten ze dat het tijd was om hun kennis en ervaring ook buiten hun praktijk te brengen en sloegen ze de handen in elkaar om lezingen en workshops aan te bieden. Ze kiezen er bewust voor om hun lezingen laagdrempelig, verstaanbaar en vooral praktisch met veel tips te maken.

Module wat volwassenen

Module voor wie

Module lezingen praktisch

Module aanvraag lezing